Το γραφείο μας μπορεί να σας προσφέρει "Ολοκληρωμένες Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες". 

Αγοροπωλησίες Ακινήτων

Το κτηματομεσιτικό γραφείο μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου της διαμεσολάβησης ακινήτων.

Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο και έχει φτάσει στο σημείο να παρέχει με σιγουριά συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με στόχο την ικανοποίση τόσο των πωλητών όσο και των αγοραστών. Αυτό το αποδεικνύει η πληθώρα ικανοποιημένων πελατών μας με τους οποίους ολοκληρώσαμε με επιτυχία τη συνεργασία μας σε άριστο κλήμα. Το έντονο προσωπικό ενδιαφέρον για κάθε συνεργασία ξεχωριστά, η σοβαρότητα, η εχεμύθεια στις διεργασίες και η υπευθυνότητά μας αποτελούν κριτήριο εμπιστοσύνης για τους πελάτες μας.

Μισθώσεις Κατοικιών / Οικοπέδων / Επαγγελματικής Στέγης

Οι εγγυημένες προτάσεις μας για την μίσθωση της κατοικίας σας ή της επαγγελματικής σας στέγης στηρίζονται στην προσεκτική μελέτη της αγοράς, στη λεπτομερή έρευνα των περιοχών που σας ενδιαφέρουν και στην προσεκτική αξιολόγηση των συνολικών χαρακτηριστικών των ακινήτων που έχει σαν αποτέλεσμα τη μέγιστη σύγκληση στη σχέση "ποιότητας – τιμής" που είναι και το βασικό ζητούμενο για το ακίνητο που επιθυμείτε. Πάντα βέβαια με σεβασμό στον πελάτη και στα χρήματα που διαθέτει.

Εκτιμήσεις Ακινήτων

Η εκτίμηση των ακινήτων είναι μια υπηρεσία που αποσκοπεί στην εκτίμηση της αξίας ενός ακινήτου που στόχο έχει την τωρινή ή την μελλοντική πώλησή του ή την δανειοδότηση του μέσω του τραπεζικού συστήματος. Με τα εργαλεία που διαθέτουμε και την πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ακινήτων μπορούμε να προβούμε στην αξιόπιστη εκτίμηση του ακινήτου που σας ενδιαφέρει για αγορά ή πώληση. Στο γραφείο μας παίρνουμε την πώληση ή την αγορά ενός ακινήτου πολύ σοβαρά καθώς με συνεχή ενημέρωση στο χώρο της κτηματαγοράς έχουμε τη δυνατότητα δυναμικά, ευέλικτα, με σοβαρότητα και επαγγελματισμό να προωθούμε και να προσφέρουμε υπηρεσίες σε ότι έχει σχέση με την εκτίμηση των ακινήτων.

Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την τακτοποίηση ημι-υπαίθριων χώρων και αυθαιρέτων και σας παρέχει βεβαίωση περί μη αυθαιρεσίας.

Έκδοση Πιστοποιητικού Ηλεκτρολόγου (Δ.Ε.Η.)

Σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία, είναι υποχρεωτικός ο επανέλεγχος των εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων από αδειούχους εγκαταστάτες ηλεκτρολόγους, οι οποίοι και εκδίδουν σχετική Υπεύθυνη δήλωση, που υποβάλλεται στη ΔΕΗ ΑΕ.

Ο επανέλεγχος πρέπει να διενεργείται τουλάχιστον κάθε 14 χρόνια, ενώ στους επαγγελματικούς χώρους (χωρίς εύφλεκτα υλικά) κάθε 7 χρόνια.

Έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης

Σε συνεργασία με έμπειρους Ενεργειακούς Επιθεωρητές μπορούμε να εκδόσουμε το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης για το κτίριο σας.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) είναι ένα αναγνωρισμένο από το ΥΠΕΚΑ έγγραφο που εκδίδεται από τον Ενεργειακό Επιθεωρητή και στο οποίο αποτυπώνεται η ενεργειακή απόδοση του κτιρίου. Με το ΠΕΑ το κάθε κτίριο κατατάσσεται σε ενεργειακή κατηγορία (υπάρχουν εννέα κατηγορίες, από Α+ έως Η), ενώ υπάρχουν και συστάσεις για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης. Η έκδοση του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) απαιτείται για όλα τα κτίρια με συνολική επιφάνεια άνω των 50 τμ.

Έκδοση Δανείων

Η αγορά ενός ακινήτου πολύ συχνά σημαίνει την έκδοση ενός τραπεζικού δανείου. Η όλη διαδικασία έρευνας και τελικής επιλογής της τράπεζας που θα σας προσφέρει μια δανειακή συμφωνία που θα ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, είναι πολλές φορές μια δύσκολη εμπειρία που πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή. Αυτό το αναλαμβάνουμε εμείς με τον συνεργάτη μας σε κάθε τράπεζα που είναι διαθέσιμος να σας λύσει κάθε πιθανή απορία. Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και να σας προστατέψουμε από πιθανές λάθος κινήσεις και ταλαιπωρία.

Νομικές / Συμβολαιογραφικές Υπηρεσίες

Το γραφείο μας συνεργάζεται με άριστους νομικούς - συμβολαιογράφους που σας εξασφαλίζουν την νομιμότητα των συναλλαγών για τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν για πώληση ή για αγορά. Σας ενημερώνουν για την νομική – συμβολαιογραφική διαδικασία και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται στην διαδικασία της πώλησης, αγοράς ή ενοικίασης του ακινήτου σας.

Έκδοση Τοπογραφικών Διαγραμμάτων

Σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες του χώρου της οικοδομής (Τοπογράφους-Μηχανικούς) μπορούμε να αναλάβουμε την έκδοση του τοπογραφικού διαγράμματος του ακινήτου σας. Η συμβολή του γραφείου μας στους συγκεκριμένους τομείς υπηρεσιών δε μπορεί παρά να είναι μόνο συμβουλευτική.

Έκδοση Αδειών Οικοδομών

Σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες του χώρου της οικοδομής (Αρχιτέκτονες - Πολιτικοί Μηχανικοί) μπορούμε να αναλάβουμε την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Η συμβολή του γραφείου μας στους συγκεκριμένους τομείς υπηρεσιών δε μπορεί παρά να είναι μόνο συμβουλευτική.

Ανάθεση Ακινήτου

Ζήτηση Ακινήτου

Ο καιρός στην Χίο...